Fish delish logo uspješne franšize riblji restoran murter,

Fish Delish – Murter – New Jersey – ?

FISH DELISH brand predstavlja suvremeni i inovativan koncept restorana brze hrane koji se temelji na ribi kao glavnom sastojku. Ideja za ovakvim konceptom razvijala se kroz godine, ili još točnije kroz generacije. Jedna generacija započela je s tvrtkom za otkup i preradu ribe. Mlađa generacija je osmislila moderan franšizni koncept koji prati svjetske gastronomske trendove i nudi ukusna i vizualno privlačna riblja jela koja privlače pozornost i potiču goste da se vrate.

Davatelj franšize, magistar ekonomije Stefano Petrović, ima bogato iskustvo u ribarskoj industriji i ugostiteljstvu. Oboje je iskoristio kako bi oblikovao FISH DELISH brand. Temeljito je istraživao tržište, navike kupaca i trendove, što mu je pomoglo definirati koncept koji je brzo postao prepoznatljiv među zadovoljnim kupcima.

Prvi restoran

Prva FISH DELISH lokacija otvorena je prije tri godine u Murteru, u vrijeme pandemije. Unatoč izazovima, rezultati su bili izvanredni, što ih je potaknulo daljnji rast i franšiziranje. Dans, FISH DELISH kreće u osvajanje međunarodnog tržišta, s otvaranjem novog restorana u New Jerseyju, Sjedinjenim Američkim Državama.

Ovaj moderni, inovativni koncept hrane temeljen na ribi privukao je pozornost ljubitelja gastronomije i putovanja. Ta ga je inovativnost učinila prepoznatljivim po svojim jedinstvenim okusima i vizualnom identitetu. Kroz kvalitetu namirnica, inovativnu pripremu i pažljivo oblikovanje atmosfere u restoranima, FISH DELISH nastoji pružiti ugodno iskustvo kupcima.

A privući pažnju ljubitelja gastronomije, znači i privući pažnju franšiznih partnera. FISH DELISH pažljivo odabranim franšiznim partnerima i njihovim zaposlenicima nudi temeljitu obuku prije otvorenja. Franšizeri tako imaju pristup dugogodišnjem know-how-u, i tajne dokazanom uspjehu FISH DELISH-a.

Što donosi budućnost?

Od 2022. godine do danas, svi u franšiznom svijetu već znaju za ime FISH DELISH. A za one rijetke kojima je promakao, bila je dovoljna jedna objava na društvenim jednog šašavog influencera, i raspored Stefana Petrovića je ispunjen do daljnjega. Trenutno održava sastanke s potencijalnim franšizerima iz cijelog svijeta, i svi nestrpljivo čekaju saznati koje su nove lokacije FISH DELISH-a.

Burza Franšiza

Lasīt citus rakstus