Crazy bubble Burza franšiza

Burza franšiza – pokretač uspjeha: Crazy Bubble Tea franšiza stiže u Hrvatsku

Burza franšiza:

Crazy Bubble je prodala Master franšizu za Hrvatsku preko Burze franšiza u manje od 3  mjeseca od objave. Možete li podijeliti s nama put kako ste uspostavili svoju franšizu u Hrvatskoj i konačno prodali master franšizu?

Crazy Bubble:

“Otprilike 2 tjedna nakon dodavanja oglasa franšize na vašu stranicu Burza franšiza, pojavio se upit o ponudi. Zatim su održani nekoliko online sastanaka, gdje su dogovoreni detalji suradnje. Otvorenje prve lokacije Crazy Bubble planirano je za travanj u Zagrebu. Mjesec dana nakon prvog otvorenja, već smo planirali otvoriti drugu lokaciju u Splitu. To sigurno neće biti kraj, mi i master franšizer veselimo se daljnjem razvoju.”

Crazy bubble fanšiza

Burza franšiza:

Crazy Bubble je jedna od najtraženijih franšiza na našoj web stranici. Što mislite da izdvaja vašu franšizu od ostalih u industriji, i kako je to pridonijelo vašem uspjehu?

Crazy Bubble:

“Čini mi se da je naša franšiza jedna od najtraženijih zbog niskog praga ulaska, visoke profitabilnosti, jednostavnosti samog poslovanja i lakoće skaliranja.

Sam proizvod, bubble tea, ruši rekorde popularnosti i ulazi na druga globalna tržišta, bilježeći kontinuirani rast.”

Crazy Bubble franšiza

Burza franšiza:

Kako ste identificirali i evaluirali potencijalne master franšizne primaoce u Hrvatskoj, i koje kriterije ste uzimali u obzir pri odabiru pravog partnera?

Crazy Bubble:

“Novog master franšiznog primaoca biramo uglavnom na temelju našeg iskustva (već ih imamo 6 u drugim zemljama). Važno je da potencijalni master franšizer pokaže interes za daljnji razvoj (konačno otvaranje desetak ili više lokacija), da ima odgovarajuće financijske resurse, a dobro je i da ima prethodno iskustvo u poslovanju.”

Burza franšiza:

Želimo vam puno sreće u daljnjem širenju. Na koja druga tržišta se nadate probiti?

Crazy Bubble:

“Sljedeće zemlje na koje ćemo definitivno ciljati su: Italija, Španjolska, Mađarska, Portugal, Slovenija, Francuska, Bugarska, ali smo otvoreni za svaku europsku zemlju.”

Burza franšiza:

Gledajući unatrag, koji savjet biste dali drugim franšizantima koji razmišljaju o širenju na hrvatsko tržište.

Crazy Bubble:

“Na ovo pitanje ćemo moći preciznije odgovoriti za otprilike 2-3 mjeseca nakon otvaranja prvih lokacija Crazy Bubble u Hrvatskoj i stjecanja odgovarajućeg iskustva na ovom tržištu, ali definitivno vrijedi ulagati na ovo tržište i koristiti sve oblike i kanale oglašavanja poput vašeg.”

 

 

 

 

Burza Franšiza

Lasīt citus rakstus
franšiza
CRAZY BUBBLE
CRAZY BUBBLE

F&B (hrana i piće)

Investicija od: €20,000