Fish house

Fish House iz Rovinja niže uspjehe

Franšizni koncept upostavljen 2022. godine Fish House iz Rovinja niže uspjehe. Predstavlja revoluciju u svijetu street fooda, nudeći autentične i vrhunske riblje specijalitete u opuštenoj atmosferi. Osnovan početkom lipnja u Rovinju, ovaj jedinstveni restoran brzo je privukao pažnju svojim inovativnim pristupom pripremi ribljih jela.

Chef Jasmin Hajrula, s 31 godinom i bogatim iskustvom rada u prestižnim hrvatskim restoranima, uključujući zagrebački Noel i Zigante u Livadama. Kombinirajući mediteranske okuse s azijatskim tehnikama, stvara nezaboravna gastronomska iskustva.

Jasmin Hajrula, inspiriran restoranom Compartir u Španjolskoj, imao je ambiciju razviti sličan koncept u svom restoranu, gdje se casual hrana kombinira s elementima fine dininga i molekularne kuhinje. Svojom vizijom stvorio je mjesto bez formalnosti, gdje se može uživati u izuzetnoj hrani. Njegov cilj je stvoriti ne samo restoran, već i destinaciju za sve ljubitelje dobrog okusa i inovativnih gastronomskih doživljaja.

Fish House jelovnik

Fish House na jelovniku nudi raznovrsna i originalna jela. Među njima se ističu tuna steak i losos burgeri, smješteni u domaćem brioche pecivu, uz dodatak jedinstvenih umaka i svježih sastojaka poput rikole i pomidora. Riblji hot dog, pripremljen od bijele ribe, poslužuje se s kremastim umakom od kelja i senfa. Bao buns, parena azijska peciva, punjena su srdelom i drugim posebnim sastojcima. Grilani morski pas poslužuje se uz slatko-kisele domaće šalše, slanutak i kapare. Ukupno, restoran nudi 12 maštovito pripremljenih ribljih jela, svako s jedinstvenim okusom i prezentacijom.

Fish house uspješna franšiza jelovnik

Nakon uspjeha u Rovinju, Jasmin proširuje Fish House na druge gradove, uključujući i Zagreb. Otvorenje novog zagrebačkog restorana očekuje se krajem godine. U ponudi će imait klasike iz Rovinja i Zadra, uz dodatak sezonskih noviteta. Poseban naglasak stavljen je na kvalitetu i svježinu sastojaka, s oko 80 % svježe ribe u jelima, kao i na edukaciju osoblja i održavanje principa “od mora do stola”.

Fish House nije samo restoran, već mjesto gdje se strast prema kuhanju i inovativni pristup spajaju, nudeći jedinstvene gastronomske doživljaje.

Burza Franšiza

Lasīt citus rakstus