KIDS ESCAPE ROOM logo poticanje mašte i zabave za djecu i najmlađe

KIDS ESCAPE ROOM – potaknite maštu najmlađih

Brand Kids Escape Room stvoren je 2019. godine. Namjera je bila budućim poduzetnicima omogućiti rješavanje problema za one koje žele krenuti tim pute. A djeci dati sadržaj koji će ih interesirati i poticati na druženje.

U Kids Escape Room-u godišnje se organizira 350 rođendanskih proslava, s prosječnim brojem od 15 djece na proslavi. Prosječan iznos računa u Kids Escape Room iznosi 150 eura.

U Hrvatskoj postoje trenutačno samo 2 escape room-a za djecu, od kojih je jedan prepoznatljivi franšizni brand Kids Escape Room koji se već proširio na 7 lokacija. Njihovi gosti su djeca između 7 i 13 godina a godišnje imaju preko pet tisuća ovih malih gostiju.

Prednosti koncepta

Ovaj koncept ima nekoliko prednosti. Primatelju franšize nudi uhodani poslovni model inovativnog koncepta s punom obukom i podrškom, dok roditeljima pruža organiziranu, edukativnu i inovativnu okolinu za proslavu dječjih rođendana ili organizirano druženje, a djeci neograničenu zabavu. Operativno ova franšiza može poslovati sam ulaganjem pola radnog vremena od strane franšizera.

Franšiza Kids Escape Room pratit će primatelja ove franšize i pružiti im sve potrebno za uspjeh, uključujući znanje, standarde, prepoznatljivost i formulu za uspjeh. Za ovu franšizu predviđen je brz povrat investicije a od primatelja franšize se osim financijske investicije traži i vremenska investicija od otprilike 20 sati tjedno, što ovu franšizu u tom pogledu čini fleksibilnijom od drugih.

Što očekuju od franšizera?

S ovom franšizom ne trebate iskustvo u radu s djecom, vođenju tima, marketingu ili elektronici. Važno je samo da se pridržavate njihovog razvijenog know-how-a kako biste otvorili i vodili vlastiti Kids Escape Room. Ovaj koncept omogućuje djeci razvoj različitih vještina, dok pruža organizirane i edukativno-inovativne rođendanske proslave. Kids Escape Room  franšizom možete postati dio brzo rastuće industrije zabave za djecu i obitelji. Za početak poslovnog put s Kids Escape Room konceptom, obratite im se s povjerenjem za besplatne konzultacije.

Želja im je da što više poduzetnika prepozna važnost dječjih doživljaja, posebnost te profitablinost ovakvog koncepta te da se mreža Kids escape room franšiza proširi u sve veće gradove u regiji.

Burza Franšiza

Lasīt citus rakstus