kaokakao kolač naziv za sreću u obliku kolača slastičarna fanšiza

KAOKAKAO – sreća u obliku kolača

Zdrave slastice i ručno izrađeni slastičarski proizvodi postaju sve popularniji u svijetu slastičarstva. Industrija raste i postaje sve konkurentnija, a KAOKAKAO franšiza pruža sve potrebne alate i podršku za uspješan posao. Sami KAOKAKAO kolači pružaju puno više od toga.

Osnovan 2014. godine

KAOKAKAO osnovan je 2014. godine a kao franšiza dostupan je od 2023. godine. Ova franšiza donosi ambijent neodoljivog šarma. Zamislite jedno tajnovito mjesto, u kojem se osoba može opustiti i prepustiti užitku barem na kratko vrijeme odvojeno samo za sebe.

Kada je KAOKAKAO slastičarna otvorena prije nekoliko godina, i osvojila lokalce i naklonost javnosti. Gotovo da nije bilo nikoga tko je posjedio Volosko i KAOKAKAO, od sugrađana do stranaca, a da je pritome ostao ravnodušan.

Stoga se ova mala slastičarna, dostupna samo u Volosku, odlučila na proširenje kako bi i drugi gosti mogli uživati u opuštenoj atmosferi.

Tradicija

Ambijent KAKOKAKAO uređen je s istom ljubavi kao i kolači, i šarmantna vlasnica Anja Žulić, doprinosi ugodnoj atmosferi. Anja, koja je i glavna slastičarka, spaja tradiciju francuske slastičarne sa suvremenim trendovima. Pri tome poštuje domaću gastronomsku baštinu i obiteljske recepate.

U KAKOKAKAO-u sami pripremaju kreme, peku biskvite, izrađuju vlastite glazure, cijeli kolač od početka do kraja. Osim što inzistiraju na kvaliteti, prate i sezonalnost sastojaka.

Kolači

Ako naručite, naprimjer Neodoljivu pistaciju, prvenstveno jer će vas osvojiti svojom zelenom bojom i savršeno sjajnom glazurom. No, prava magija događa tek kada je probate. U njegovoj unutrašnjosti otkrit ćete eksploziju okusa. Mousse od pistacije i lagani pistacija biskvit čine neodoljivu kombinaciju. Pannacotta s tonkom i notom marelice dodaju slatku nježnost i svježinu. S bogatom količinom komadića pistacija po cijelom rubu, tekstura i intenzitet okusa su savršeni. Na vrhu ovog slatkog remek-djela, tanka dekoracija od svilenkaste bijele čokolade dodaje eleganciju i kontrast. Gotovo izaziva osjećaj krivnje to ćete ga posjesti. Ovaj kolač nije samo desert; to je neodoljivo iskustvo okusa i tekstura.

Ako želite postati dio KAOKAKAO franšiznog tima i iskoristiti priliku za poslovni uspjeh, javite im se.  KAOKAKAO nudi besplatne konzultacije ili otvorene dane kako biste se i sami uvjerili u kvalitetu ovog koncepta.

Burza Franšiza

Lasīt citus rakstus